Under kvällen gjorde Gud mycket, här följer några korta utdrag

29 April 2017

En bra pannkakskväll tillsammans med ett riktigt stort team. Till vår glädje hängde Filadelfiakyrkans ungdomsgrupp med ut och tillsammans med ett par nya var vi runt 20 stycken! Det var en positiv atmosfär och flera av oss i teamet berättade efteråt att det kändes som att det var mycket öppet, lätt att dela de glada nyheterna och be för människor. Det kom flera gäng som stannade och det var ofta mycket folk runt tältet och nästan pannkaksstekning utan uppehåll.

Under kvällen gjorde Gud mycket, här följer några korta utdrag.

  • Julia och David fick prata med två killar i någon timme och under samtalet uttrycker båda killarna att de gjort så mycket dumt varpå Julia berättar att Jesus vill och kan ta bort all deras synd. De märker hur det griper tag i killarna – att Jesus vill förlåta dem. De tar inte steget fullt ut att ta emot det, men ett frö är sått och någon annan (eller kanske vi senare) får vattna, så sköter Gud växten.
  • En man med smärta på flera ställen i kroppen, blev bl.a. helt helad i ryggen!
  • Albin tillsammans med några andra gick ut på en ride med bönestolen, där blev bl.a. två tjejer utanför en pub uppmuntrade samt en person helad i ryggen m.m.
  • Jag fick krama en man i 50-årsåldern, som var på besök i stan med sin familj bara så där! Älskar det!

/Ruben

Related Posts