Vittnesbörd touren 2023

NÅ UT MED EVANGELIET MITT I UNGDOMSVÄRLDEN OCH RUSTA EN UNG GENERATION I EN UTÅTRIKTAD JESUSLIVSSTIL MED UNDER OCH TECKEN, BETJÄNANDE LIVSSTIL OCH EVANGELIEBERÄTTANDE KÄNNETECKEN. 

Sommarens tourer 2023 är över och vi är så tacksamma till Gud för allt han har gjort!!! Här finns vittnesbörd från sommarens tourer.

- Vad har touren betytt för dig?

Veckan har varit väldigt värdefull! Jag kommer hem med ny eld och inspiration till den lokala gruppen.
Vuxit mycket i tron och fått mersmak för mission och fått vänner för livet
Guds kärlek
Jag har växt mycket i min tro och längtan efter att Guds kärlek ska möta människor har växt.

Massor! Jag har lärt mig så mycket och tar med mig många fina minnen hem. Något konkret jag tar med mig är att det faktiskt kan vara enkelt att dela med mig av min tro till en främmande människa. Så länge jag håller bollen i rullning och inte tvekar på de idéer jag får. Kanske mest att Jesus vill och kan använda mig utifrån den personlighet och de gåvor jag har fått. Jag kan faktiskt göra det här!

Det jag tar med mig hem – förutom de praktiska bitarna från outreachen – är faktiskt mest hämtat från våra samlingar i kyrkan. Det har varit ett underbart praktiskt fokus på Andens gåvor! Inget har varit helt nytt för mig – men att få ägna flera dagar åt det har varit fantastiskt.

Vittnesbörd från touren

Det var här på Åhustouren jag upplevde att jag fick lära mig att känna in och praktisera, få kunskapens ord och få erfara hur det kan stämma in även på detaljnivå i en annan människas liv.
Jesus har gjort att jag är mer bekväm (helt bekvämt blir det nog aldrig) med att möta människor på ett sätt som stämmer överrens med hur jag själv är som person.

Jag gick in i denna vecka med en önskan om att den rätt svala passionen skulle få flamma upp igen och det har den verkligen gjort! Den intensiva tiden som jag har fått spendera utan distraktioner, ensam med Gud, eller tillsammans med andra och Gud, har märkt mig. Ingenting på touren var egentligen nytt för mig, men när det blir intensivt paketerat under en vecka så blir genomslaget så mycket större. jag fick uppleva att Gud verkligen har lagt ner gåvor i mig och jag fick lära känna Hans röst igen.

Jesus gjorde att jag glömde något jag hade tänkt göra, för att påminna mig sent den sista kvällen. Jag träffade en kvinna som behövde vägledning. Pga av strömavbrott och fel i proppskåpet fungerade inte betalsystem. Kvinnan gav mig mat ändå. Istället för att betala frågade jag om jag kunde be för henne. Hon tackar ja. En kort stunds bön och en profetisk hälsning senare kände hon sig tryggare i det som väntade henne längre fram. Han lät mig glömma, påminde mig igen, såg till att strömmen misslyckades och ledde mig framåt. Allt för att jag skulle möta den här kvinnan på rätt plats i rätt tid. Gud kan använda alla livets händelser för sina syftet och för Honom är ingenting omöjligt!

Sista kvällen så kom några killar runt halv ett tiden och jag och två andra fick först be för en av killarna som efteråt kändes jätteglad och kände sig helt lätt och lycklig och en sorts frid. Senare fick vi be för två grabbar till och den ena kände att han hade sabbat de med en tjej och vi bad för han om de och att han skulle få möta Guds kärlek. Samtidigt som vi slutade be så fick han en snap från den här tjejen och de hade han inte fått på ett tag. Efter de så fick vi väldigt fina och öppna samtal med dom och dom satt och sjöng några lovsånger med oss och åt pannkakor. Vi fick avsluta med att ge dom var sin bibel och ta emot kontaktuppgifter så vi kan hitta en församling till dom och vi fick krama dom hejdå och dom va så tacksamma för alla samtal