Tourer

NÅ UT MED EVANGELIET MITT I UNGDOMSVÄRLDEN OCH RUSTA EN UNG GENERATION I EN UTÅTRIKTAD JESUSLIVSSTIL MED UNDER OCH TECKEN, BETJÄNANDE LIVSSTIL OCH EVANGELIEBERÄTTANDE KÄNNETECKEN.

UTSÄND I UNGDOMSVÄRLDEN. UTRUSTAD ATT SPRIDA GUDS NÄRVARO. ROTAD I GUDS KÄRLEK. 

Genom Sverigetouren har DU en fantastisk möjlighet att under en vecka få bli rotad, utrustad och utsänd med Guds kärlek och närvaro mitt i ungdomsvärlden för att sprida Jesu rike med ord, i handling och i kraft. Sverigetouren är både en lärjungaskola i Jesuslivstil med under & tecken, betjänande livstil och evangelieberättande som kännetecken, men också en konkret möjlighet att få sprida Guds kärlek och närvaro där den behövs som mest. 

Sverigetouren har åkt ut till festivaler, stadsfester, idrottsevenemang m.m. för att tillsammans med lokala församlingar nå ut med evangeliet mitt i ungdomsvärlden runt om i Sverige. 2023 genomförde vi för andra året i rad även Europatouren som gick till Tyskland! För många av oss som åkt med på en tour har det fått innebära en livsomvälvande upplevelse där vi fått se hur otroligt stor Gud är och vad Han faktiskt kan göra när vi vågar följa med Honom – missa inte detta! 

Dessa tourer genomförde vi under 2023, någon gång i början av 2024 släpper vi anmälan till tourerna 2024.