15 juni – 15 augusti

Tillsammans jesuskärleksbombar vi ungdomsvärlden i sommar ♥♥♥

Visionen är enkel. Vi vill göra Jesus känd. Vi vill sprida Hans kärlek och närvaro överallt där vi är i sommar. Genom reachsummer får du stöd & pepp att göra just detta, i din vardag, oavsett om planen är 10 veckor på playan eller på sommarjobbet. Genom team som möts upp online  eller lokalt får du pepp, undervisning & aktivering, utmaningar, förbönsstöd. 

Din längtan + Din vardag + team som stöttar + Jesus

Tillsammans når vi ut ♥

Häng på ett onlineteam som tillsammans antar utmaningen att kliva ut och nå ut med evangeliet i sin vardag på ett visst område (se de olika teamprofilerna nedan). Ni möts upp online i teamet ca 6-10ggr under sommaren. Eller så hänger du på ett lokalt team där ni träffas och evangeliserar.

Bli utrustad & peppad: Sommaren inleds med tre träffar där ni som team får teama ihop er, får praktisk undervisning, pepp, aktivering inom er valda teamprofil och ett tryggt sammanhang att växa i.

…och sänd in i din vardag för sprida Guds kärlek: Genom teamet får du under sommaren sedan uppbackning, coachning, stöd & peppning, blir utmanad att på olika sätt nå ut med evangeliet i din vardag. Under sommaren möts teamet flera gånger online för stödja varandra och mellan varje träff ges utmaningar.

Anta utmaningen att nå ut i sommar och ANSLUT er ungdomsgrupp, bönegrupp, pannkakskyrka, kompisgäng till Reach-summer. Ni bestämmer själva hur ni vill utmanas att nå ut, hur ofta och var ni ses. Genom Reach-summer får ni uppbackning och stöd i uppdraget genom;

  • Ett enkelt koncept att luta sig mot
  • Inspelade undervisningsvideos + samtalsunderlag
  • Idéebank med videos på vardagsuppdrag
  • Zoomkonferensinlogg vid behov
  • Pepp genom gemensam vittnesbördschatt för alla deltagande
  • Personligt ledarstöd och coachning i uppdraget
  • Ett upplägg som fungerar även om gruppen är spridd över landet

Häng på ett team:

Reach Summer (15)
Lokalt team
Häng på ditt lokala team, kanske är det din ungdomsgrupp eller kompisgäng som kör en gemensam satsning.
Reach Summer (16)
Onlineteam
Har du inget lokalt initiativ att hänga på så har du möjligheten att hänga på ett onlineteam med erfarna Reach-ledare som ger dig undervisning och pepp att leva ett Jesus-liv i sommar.
Reach Summer (17)
Team Alingsås
Välkommen med du som bor i Alingsås att hänga på det här teamet som kommer ta med Jesu kärlek till Alingsås ungdomar.
Reach Summer (18)
Team Uppsala
Häng på Uppsalateamet tillsammans med Frida och Anton som kommer sprida Guds kärlek på Uppsalas gator och parker i sommar.
Reach Summer (8)
FLER TEAM KOMMER…