25 juni – 15 augusti

Tillsammans jesuskärleksbombar vi ungdomsvärlden i sommar ♥♥♥

Visionen är enkel. Vi vill göra Jesus känd. Vi vill sprida Hans kärlek och närvaro överallt där vi är i sommar. Genom reachsummer får du stöd & pepp att göra just detta, i din vardag, oavsett om planen är 10 veckor på playan eller på sommarjobbet. Genom team som möts upp online får du pepp, undervisning & aktivering, utmaningar, förbönsstöd. Dessutom kryddar vi summarreachupplevelsen med intressanta talare, gemensamma flöden där vi kan dela vittnesbörd, en gratis supersnygg T-shirt & bok om evangelisation till de 100 första som anmäler sig! 

Din längtan + Din vardag + Onlineteam som stöttar + Jesus

Tillsammans når vi ut ♥

Häng på ett onlineteam som tillsammans antar utmaningen att kliva ut och nå ut med evangeliet i sin vardag på ett visst område (se de olika teamprofilerna nedan). Ni möts upp online i teamet ca 6-10ggr under sommaren.

Bli utrustad & peppad: Sommaren inleds med tre träffar där ni som team får teama ihop er, får praktisk undervisning, pepp, aktivering inom er valda teamprofil och ett tryggt sammanhang att växa i.

…och sänd in i din vardag för sprida Guds kärlek: Genom teamet får du under sommaren sedan uppbackning, coachning, stöd & peppning, blir utmanad att på olika sätt nå ut med evangeliet i din vardag. Under sommaren möts teamet flera gånger online för stödja varandra och mellan varje träff ges utmaningar.

Anta utmaningen att nå ut i sommar och ANSLUT er ungdomsgrupp, bönegrupp, pannkakskyrka, kompisgäng till Reach-summer. Ni bestämmer själva hur ni vill utmanas att nå ut, hur ofta och var ni ses. Genom Reach-summer får ni uppbackning och stöd i uppdraget genom;

  • Ett enkelt koncept att luta sig mot
  • Inspelade undervisningsvideos + samtalsunderlag
  • Idéebank med videos på vardagsuppdrag
  • Zoomkonferensinlogg vid behov
  • Pepp genom gemensam vittnesbördschatt för alla deltagande
  • Personligt ledarstöd och coachning i uppdraget
  • Onlineseminarier med intressanta talare
  • Ett upplägg som fungerar även om gruppen är spridd över landet

Häng på ett team:

3
Bön för helande
I den här gruppen kommer vi utmanas och bli utrustade i hur vi kan betjäna människor omkring oss genom att be för helande. Vi kommer både prata om helande, be för helande och dela erfarenheter och vittnesbörd om vad Gud gör. Vill du upptäcka mer utav gåvan att bön för helande, då är det här rätt grupp för dig!
Reach Summer (1)
Vardagsevangelisation
I det här teamet kommer vi fokusera på grunderna i evangelisation som du kan ha användning för när du vill nå dina vänner, klasskamrater eller kollegor med Jesus.
Reach Summer (2)
Kreativa teamet
Vår längtan med den här gruppen är att du ska få upptäcka Guds hjärta personligt och att du ska få förmedla det vidare till andra människor på ett lekfullt, kreativt och roligt sätt.
1
Glassmissionen
Välkommen att hänga på glassmissionen, vi kommer på olika sätt utmana oss att förmedla evangeliet med hjälp av glass och andra godsaker till människor på stranden och i parken. Häng med på sommarens godaste mission.
Reach Summer (3)
Team Östersund
Bor du i Östersund eller i området så har du möjlighet att joina detta team som kommer fokusera på att älska sin stad och bra sätt att nå ut med evangelium.
Reach Summer (4)
Profetiskt liv
Lärjungaskap, evangelisation, att lyssna, lita på och lyda Gud i stort och smått. Vår längtan med gruppen är att träna oss i att höra Guds röst bättre och att lyda honom i det han säger, som vår kärleksfulle pappa.
Reach Summer5
Tillbedjan
Vi tror att evangelisation i sin grund är ett överflöd av tillbedjan. Det börjar med att se Gud såsom han verkligen är, för det är då vi kan ta emot från honom. Och det är när vi kan ta emot från Honom som vi kan ge det vidare till andra.
4
Evangelisation för alla
I vårt team kommer vi gå igenom några av grunderna kring evangelisation. Vi kommer dela hur vi kan älska människor med Guds kärlek genom att Be, Berätta och Betjäna. Vi kommer friskt blanda undervisning, vittnesbörd och egna brottningskamper.
Reach Summer (7)
Gud Älskar Karlstad
Vi längtar efter att möta ungdomar i Karlstad, älska de, bjuda på en glass och berätta om evangeliet. Vi vill också be och visionera för vår stad, bli uppmuntrade och rustade genom onlineseminarier och bli mer lika Jesus. Och återigen dela ut glass. Mer Jesus och glass åt folket!
Reach Summer (8)
FLER TEAM KOMMER…

SOMMARTALARE

30 min pepp + 30 min konnekt

Elise Lindqvist, “Ängeln på Malmskillnadsgatan”

Cornelia Forsberg, ledare för Hope For This Nation


Micael Grenholm