Bidrag & potter

start kit
Gruppbidrag
Varje grupp/initiativ som är en del av nätverket får varje år del av ett årsbidrag på 1000kr som ni kan disponera antingen genom att beställa resurser ur resursshopen eller för att exempelvis hyra utrustning ni kan ha användning för. Resursshopen hittar ni här.
lokala-satsningar
Bidrag till lokala satsningar
Vill ni som grupp göra en lite större satsning på er ort som kan att kosta lite extra? Ni kanske har en stadsfest i orten ni befinner er i och vill göra något extra för att nå ut just då. Eller vill ni kanske göra ett en konferens på er ort som aktualiserar evangelisation? You name it! Delar satsningen Reach vision och idé har ni möjlighet att ansöka om ett bidrag från Reach för att täcka delar av kostnaderna. Varje år budgeterar Reach för att dela ut bidrag till lokala satsningar. Ansök till potten genom att fylla i kontaktformuläret längst ner på sidan.
start-pionjarspott
Start- & Pionjärpotten
Har ni en idé på ett initiativ ni vill ta för att nå ut som kanske kräver lite extra resurser till en början? Ni kanske vill starta en Pannkakskyrka och behöver lite extra pengar för att köpa grill och partytält. Eller så har ni en idé på ett nytt pionjärt projekt som ni behöver lite extra pengar till. Inga problem, ansök om ett startbidrag från Reach så hjälper vi er att komma igång! Reach har varje år en budget för att stötta pionjära initiativ. Ansök till potten genom att skicka ett meddelande i formuläret längst ner på sidan.
event-natverkspott
Event- & Nätverkspotten
Har ni en vision för ett event eller en nätverksträff som kan komma fler grupper, initiativ och medlemmar inom Reach till del? Ni kanske vill göra ett konferens med fokus på utrustande i evangelisation? Eller så kanske ni vill samla olika kreativa initiativ för nätverkande och kreativitet? Ligger idén för eventet i linje med Reach vision finns det möjlighet att ansöka om ett bidrag från Reach. Reach har varje år en budget för att dela ut bidrag till grupper. Skicka ett meddelande till oss genom formuläret längst ner på sidan så kan vi berätta mer.

Skicka ett MEddelande så kontaktar vi dig!