Häng på en e-kurs!

Reach erbjuder kontinuerligt olika e-kurser på olika teman som rör Reach vision och områden som de olika reachteamen engagerar sig i. Till varje kurs finns begränsat antal platser och kursen sker via länk (googlehangouts) så du kan vara med oavsett var du befinner dig i Sverige, bra va! Vissa e-kurser anmäler man sig själv, andra är upplagda utifrån att ni är ett team som går skolan tillsammans. Här nedan följer de kurser som är aktuella just nu:

Reach INSTA VT (3)
Evangelisation i nära relationer
Torsdagar 14, 21 och 28:e maj: Häng på en e-kurs som fokuserar på det inflytande du har på människor i din närhet. Du får bli uppmuntrad och utrustad till att med ord, handling och kraft sträcka dig ut med Guds kärlek i dina nära relationer. Kursen innehåller undervisning, samtal, vittnesbörd och frivilliga vecko-utmaningar. Anmäl dig till kursen redan nu!
Reach INSTA VT (5)
Missionella verktyg
Onsdagar 6, 13 och 20:e maj: Här är e-kursen för dig som längtar efter att få fler verktyg för ditt missionella liv. Finns det olika sätt att möta människor i olika situationer? Vad har jag redan i handen och vilka gåvor vill Gud ge oss att använda? Finns det nycklar för att öppna stängda dörrar och redskap att riva murar med? Det och mycket mer kommer vi samtala och växa i under tre veckor. Varmt välkommen att hänga med!
received_1578616552304071
Kreativa uttryckssätt
Onsdagar 20e, 27e Maj och 3e Juni. En online-kurs i kreativ evangelisation. Kursen kommer att innehålla undervisning, praktiska exempel, skaparglädje och frivilliga veckoutmaningar. Min bön är att du ska få upptäcka ännu mer av Guds hjärta för dig och människor i din omgivning. Och att få upptäcka evangelisation på ett enkelt, roligt och kreativt sätt.
Kursen kommer att genomsyras av skaparglädje, barnaskap och att ha roligt!
Hjärtligt välkommen att vara med!
20200512_153312_0001
Profetisk Evangelisation
Häng på en e-kurs (26 maj, 2 juni, 9 juni) som fokuserar på hur vi kan förmedla profetiska ord, kunskapens ord för att nå ut med Gud kärlek och närvaro till människor som inte känner Honom. Du kommer bli peppad, få praktisk undervisning, coachad och tränad och själv på prova på genom vecko-utmaningar.