Häng på en e-kurs!

Reach erbjuder kontinuerligt olika e-kurser på olika teman som rör Reach vision och områden som de olika reachteamen engagerar sig i. Till varje kurs finns begränsat antal platser och kursen sker via länk (googlehangouts) så du kan vara med oavsett var du befinner dig i Sverige, bra va! Vissa e-kurser anmäler man sig själv, andra är upplagda utifrån att ni är ett team som går skolan tillsammans. Här nedan följer de kurser som är aktuella just nu:

Reach INSTA VT (3)
Evangelisation i nära relationer
Torsdagar 14, 21 och 28:e maj: Häng på en e-kurs som fokuserar på det inflytande du har på människor i din närhet. Du får bli uppmuntrad och utrustad till att med ord, handling och kraft sträcka dig ut med Guds kärlek i dina nära relationer. Kursen innehåller undervisning, samtal, vittnesbörd och frivilliga vecko-utmaningar. Anmäl dig till kursen redan nu!
Reach INSTA VT (5)
Missionella verktyg
Onsdagar 6, 13 och 20:e maj: Här är e-kursen för dig som längtar efter att få fler verktyg för ditt missionella liv. Finns det olika sätt att möta människor i olika situationer? Vad har jag redan i handen och vilka gåvor vill Gud ge oss att använda? Finns det nycklar för att öppna stängda dörrar och redskap att riva murar med? Det och mycket mer kommer vi samtala och växa i under tre veckor. Varmt välkommen att hänga med!
Reach INSTA VT (14)
Nya E-kurser i november
I oktober har vi inga E-kurser planerade men det kommer nya i november så håll utkik på hemsidan och sociala medier om kommande kurser. Däremot har vi flera seminarium på gång, kolla in dem. Tidigare E-kurser vi har haft är: Evangelisation i nära relationer, Profetisk evangelisation, Kreativ Evangelisation, Starta ny Pannkakskyrka, Goda Nyheter, Evangelisation i Guds kraft m.m.
Är du intresserad av att gå en av dessa kurser eller har någon idé på ny kurs hör gärna av dig till oss genom formuläret nedan.