Reachonline

MISSIONSVERKSTAD

Missionsverkstad för dig som vill utmanas att göra något konkret för din omvärld. Det kan handla om kreativa uttryck men också att vara med under en timme och göra holy dares. Våra missionsverkstäder kommer vara ett tillfälle för dig där du tillsammans med andra kan utmanas och på ett konkret sätt får möjligheten att tränas i dina gåvor och uttryckssätt men och ett tillfälle att tränas i frimodighet. Allt sker online realtime via videokonferens. 

MENTORSGRUPP

Mentorsgruppen är för dig som är mellan 15-23 år som längtar efter att leva ett missionellt och Jesusfokuserat liv. Där kommer vi mötas över videokonferens en gång i månaden i en mentorsgrupp där vi kommer dela erfarenheter och utmaningar men också vittnesbörd och segrar. Du kommer också få möjligheten till personliga vägledande samtal med en av våra mentorer som har god erfarenhet i evangelisation. Anmäl dig nedan. 

E-KURS

E-kurserna för dig som vill bli inspirerad, aktiverad, utmanad kring ett specifikt evangelisationsområde. I en mindre grupp kommer ni tillsammans få fördjupa er i ett område under en tre veckors period. Ni kommer få undervisning, dela tankar tillsammans och utmanas på konkreta sätt i din vardag kopplat till undervisningsområdet. Kurserna sker online via videokonferens. Kursen är gratis och ingen förkunskap krävs. 

Reach INSTA VT (3)
Evangelisation i nära relationer
Torsdagar 14, 21 och 28:e maj: Häng på en e-kurs som fokuserar på det inflytande du har på människor i din närhet. Du får bli uppmuntrad och utrustad till att med ord, handling och kraft sträcka dig ut med Guds kärlek i dina nära relationer. Kursen innehåller undervisning, samtal, vittnesbörd och frivilliga vecko-utmaningar. Anmäl dig till kursen redan nu!
received_1578616552304071
Kreativa uttryckssätt
Onsdagar 20e, 27e Maj och 3e Juni. En online-kurs i kreativ evangelisation. Kursen kommer att innehålla undervisning, praktiska exempel, skaparglädje och frivilliga veckoutmaningar. Min bön är att du ska få upptäcka ännu mer av Guds hjärta för dig och människor i din omgivning. Och att få upptäcka evangelisation på ett enkelt, roligt och kreativt sätt.
Kursen kommer att genomsyras av skaparglädje, barnaskap och att ha roligt!
Hjärtligt välkommen att vara med!
20200512_153312_0001
Profetisk Evangelisation
Häng på en e-kurs (26 maj, 2 juni, 9 juni) som fokuserar på hur vi kan förmedla profetiska ord, kunskapens ord för att nå ut med Gud kärlek och närvaro till människor som inte känner Honom. Du kommer bli peppad, få praktisk undervisning, coachad och tränad och själv på prova på genom vecko-utmaningar.

ONLINESEMINARIUM

Är för dig som vid enstaka tillfällen vill utrustas och få undervisning i evangelisation. Vi kommer att prata om allt från vardagsevangelisation i den här tiden, bön för helande och hur du kan dela ditt vittnesbörd. Det kommer komma både öppna online liveseminarium men du har också möjlighet att boka oss till din ungdomsgrupp. Vi önskar att det här skulle vara ett komplement till den lokala ungdomssamlingen och den inställda konferensen. 

Reach INSTA VT (7)
LIVESEMINARIUM: Apologetik i praktiken, 20 Maj
Välkommen att hänga med på ett spännande liveseminarium med Micael Grenholm som kommer dela sina tankar och tips om hur du kan ge svar på tal när du möts med svåra frågor om den kristna tron.
Ingen förkunskap krävs.