Reachonline

ONLINESEMINARIUM

Är för dig som vid enstaka tillfällen vill utrustas och få undervisning i evangelisation. Vi kommer att prata om allt från vardagsevangelisation i den här tiden, bön för helande och hur du kan dela ditt vittnesbörd. Det kommer komma både öppna online liveseminarium men du har också möjlighet att boka oss till din ungdomsgrupp. Vi önskar att det här skulle vara ett komplement till den lokala ungdomssamlingen och den inställda konferensen. 

3. Dela din tro - På arbetsplatsen
Dela din tro – på arbetsplatsen
Frida och Martin delar sina erfarenheter från att leva öppen med sin tro på jobbet, att hitta ingångar att berätta om Jesus när situationen öppnar för det. Förvänta dig att bli uppmuntrad att bli mer frimodig på din arbetsplats.

E-KURS

E-kurserna för dig som vill bli inspirerad, aktiverad, utmanad kring ett specifikt evangelisationsområde. I en mindre grupp kommer ni tillsammans få fördjupa er i ett område under en tre veckors period. Ni kommer få undervisning, dela tankar tillsammans och utmanas på konkreta sätt i din vardag kopplat till undervisningsområdet. Kurserna sker online via videokonferens. Kursen är gratis och ingen förkunskap krävs. 

Reach INSTA VT (14)
Nya E-kurser i november
I oktober har vi inga E-kurser planerade men det kommer nya i november så håll utkik på hemsidan och sociala medier om kommande kurser. Däremot har vi flera seminarium på gång, kolla in dem. Tidigare E-kurser vi har haft är: Evangelisation i nära relationer, Profetisk evangelisation, Kreativ Evangelisation, Starta ny Pannkakskyrka, Goda Nyheter, Evangelisation i Guds kraft m.m.
Är du intresserad av att gå en av dessa kurser eller har någon idé på ny kurs hör gärna av dig till oss genom formuläret nedan.

MISSIONSVERKSTAD

Missionsverkstad för dig som vill utmanas att göra något konkret för din omvärld. Det kan handla om kreativa uttryck men också att vara med under en timme och göra holy dares. Våra missionsverkstäder kommer vara ett tillfälle för dig där du tillsammans med andra kan utmanas och på ett konkret sätt får möjligheten att tränas i dina gåvor och uttryckssätt men och ett tillfälle att tränas i frimodighet. Allt sker online realtime via videokonferens. 

MENTORSGRUPP

Mentorsgruppen är för dig som är mellan 15-23 år som längtar efter att leva ett missionellt och Jesusfokuserat liv. Där kommer vi mötas över videokonferens en gång i månaden i en mentorsgrupp där vi kommer dela erfarenheter och utmaningar men också vittnesbörd och segrar. Du kommer också få möjligheten till personliga vägledande samtal med en av våra mentorer som har god erfarenhet i evangelisation. Anmäl dig nedan.