Mediaansvarig Sökes!

Om tjänsten

Just nu rekryterar Reach en medieansvarig på 40% med start i början på 2018. Du kommer ingå i ett team bestående av administratör, koordinator, generalsekreterare som tillsammans jobbar med organisationen och rörelsen på ett riksplan. Dina primära arbetsuppgifter rör mediaproduktion i olika former. Arbetet utgår från Reachs kontor i City i Uppsala.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ligger utveckling och administration av hemsidor, layoutuppdrag (profilprodukter, webbmaterial, foldrar, tryckmaterial etc) och videoproduktion m.m.

Kompetensprofil

Vi ser dig som har en bredd i kompetensen inom mediaproduktion då dina arbetsuppgifter kommer att ingripa arbete med flera olika typer av medier. Du bör ha vana av arbete med program som Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, After Effects etc. Programmeringskunskaper är inget krav men ett stort plus.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, kreativ, självgående, initiativrik, noggrann, team-orienterad, social och målinriktad. Du delar såklart Reach vision och värderingar.

Skicka in din ansökan till hej@reachsverige.se. Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.