Lediga Tjänster

Administratör 20 %

Sista ansökningsdag: 8:e augusti
Tillträde: September 2021

Om tjänsten: Just nu rekryterar Reach en ytterligare administratör för riksarbetet, provanställning på 20%. Som anställd kommer du att ingå i ett team som tillsammans arbetar med organisationen på ett riksplan. I tjänsten ligger både administration och utveckling av organisationen. Arbetet utgår från kontoret i centrala Uppsala. Tillträde till tjänsten sker i september 2021 eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter: Dina primära arbetsuppgifter är att stötta upp i administrationen kring riksarbetet exempelvis events, resor, resurser, stöd av lokalgrupper. I tjänsten ligger även delar av teknik, ekonomi, sociala medier och layout, beroende på dina gåvor och intressen.

Kompetensprofil: Vi ser gärna dig som har tidigare erfarenheter av arbete med administration eller arbete inom ideella organisationer, men det är inget måste. Utbildning inom arbetsområdet är ett stort plus. Det är även väldigt positivt om du har erfarenhet, utbildning eller intresse av att programera/administrera hemsidor eller kunskaper inom layout. Vi ser gärna att du har god datorvana.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som både är administrativt lagd, men också har ett sinne för organisering och utveckling. Viktiga personliga egenskaper är: strukturerad, flexibel, serviceinriktad, engagerad, ”problemlösare”, noggrann, teamorienterad, ”gillar att ha många bollar i luften”, självgående och positiv. Du delar såklart Reach vision och värderingar.

Varför Reach? Reach arbetar med att stötta och uppmuntra lokala utåtriktade initiativ i ungdomsvärlden. I Reach blir du delaktig i ett spännande växande rikstäckande arbete där du på ett konkret sätt får vara med att stödja och uppmuntra olika lokala initiativ och ungdomar som längtar att få nå ut och göra skillnad i ungdomsvärlden på sin ort. Det kan vara Pannkakskyrkor, men också andra former av utåtriktade initiativ.

Ansökan: Välkommen med din ansökan! Passar inte profilen perfekt in på dig, skicka in ansökan ändå! Kanske är du rätt person för tjänsten ändå =) 

Ansökan skickas till hej@reachsverige.se. Intervjuer sker löpande. Om du har frågor rörande tjänsten kontakta Stina Sundström, Generalsekreterare, tel; 076-0280300, stina@reachsverige.se.