Lediga Tjänster

Administratör och inspiratör 50%


Drömkombo!


Nu söker Reach ytterligare en medarbetare! Vi kan erbjuda en deltidstjänst på 50% som innehåller uppgifter kring administration på 30% och som inspiratör på 20%. Drömkombo om du frågar oss!


Som medarbetare på Reach blir du en del av ett team som nu består av två generalsekreterare, två administratörer, en inspiratör och en lön- och bokföringsadministratör. 


Som inspiratör är du ansiktet utåt för Reach och arbetar riktat mot våra Pannkakskyrkor runt om i Sverige. Du samlar team och besöker grupperna, svarar på kallelser från församlingar och reser runt och inspirerar för att leva ett utåtriktat liv i Sveriges ungdomsvärld!


Som administratör arbetar du i team med våra administratörer och får en bra koll på helheten i organisationen. Samtidigt riktas dina arbetsuppgifter i första hand till grupperna. Du hjälper grupperna med polis- och livsmedelstillstånd. Tar emot beställningar från resursshoppen och skickar ut paket med mera. 


Vi söker dig som gillar att resa och möta ungdomsgrupper och aktivera människor i evangelisation. Vi ser att du har god kommunikativ förmåga och en positiv inställning. Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften, arbetar bra i team och samtidigt är självgående och problemlösande.


Tjänsten går att söka som en helhet på 50% eller som enskilda delar 30% administratör/ 20% inspiratör.

 

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till hej@reachsverige.se och tveka inte att höra av dig på om du har frågor!

Tillsättning av tjänsten sker löpande