Boka team från Reach!

Boka team eller resurspersoner från Reach! Vi besöker gärna er eller ungdomsgruppen i kyrkan för att stötta upp och hjälpa till i er vision! Vi finns till förfogande för inspiration, träning, satsningar eller bara för att träffa er ledare och ge stöd och feedback. Alla initiativ som är en del av nätverket får besöket helt gratis och behöver inte betala något för resor eller liknande. Nedan följer några förslag på olika typer av besök:

P1060765

Ungdomsmöte eller konferens

Vi har under många år rest ut till ungdomsgrupper och konferenser i Sverige för att uppmuntra och träna ungdomar i evangelisation på olika sätt. Önskar ni inspiration, uppmuntran, undervisning eller träning på något område som rör evangelisation så kommer vi mer än gärna ut på ett besök. Vi har erfarenheter från olika former av utåtriktade initiativ och evangelisation på olika sätt och kan lägga upp olika upplägg beroende på vad ni önskar.

montra-reach17

Utåtriktad satsning

Ni kanske planerar för någon utåtriktad satsning och vill ha besök av ett team från Reach som kan stötta upp med inspiration, träning och hjälp? Då kan ni boka in ett team från Reach. Behöver ni extra resurser till satsningen i form av exempelvis tält, husvagn, ljudanläggning m.m. finns det också möjlighet att teamet kan ta med detta vid ett besök.

Skärmavbild 2017-03-25 kl. 00.32.42

Lokalgruppsbesök

Vill ni ha ett besök till er Pannkakskyrka, Streetteam eller liknande, så kan ni boka ett team från Reach för pepp, stöttning, träning och undervisning etc. Vi kommer gärna och besöker! 

Skärmavbild 2017-03-25 kl. 00.26.42

Stöttning av ledarteamet

Vill ni ha stöd eller uppbackning som ledarteam kan ni boka in en träff med resurspersoner från Reach för ett besök där vi kan hjälpa och stötta er utifrån de behov ni har.

Mer info om REACH: Mer info om vår vison, värderingar och hur vi arbetar hittar du på följande sida…

Kostnad: alla grupper som tillhör nätverket får besök helt gratis, övriga ber vi om ersättning för resor och en frivillig gåva till arbetet.