resursshop-img
Resursshop
Ta del av vår resursshop med olika resurser som kan vara till hjälp när man gör världens bästa budskap synligt. Alla anslutna grupper i nätverket har möjligheten att beställa resurser för 1000kr gratis varje år. Mer info hittar ni här.
startpott-img
Startpott
Har du en idé på ett initiativ du vill ta för att nå ut som kanske kräver lite extra resurser till en början? Inga problem, ansök om ett startbidrag från Reach så hjälper vi dig att komma igång! Mer info hittar ni här.
eventpott-img
Eventpott
Vill ni som grupp göra en lite större satsning på er ort som kan att kosta lite extra? Eller har du en vision för ett event eller en nätverksträff som ligger i linje med Reach vision? Då kan ni ansöka om ett bidrag från Reach för att täcka endel av kostnaderna. Mer info hittar ni här.
gruppbidrag-img
Gruppbidrag
Varje grupp/initiativ som är en del av nätverket får varje år del av ett årsbidrag på 1000kr som ni kan disponera antingen genom att beställa resurser ur resursshopen eller för att exempelvis hyra utrustning ni kan ha användning för. Mer info hittar ni här.
besok-img
Besök
Vi besöker gärna er ungdomsgrupp eller reachgrupp för att stötta upp och hjälpa till i er vision! Vi finns till förfogande för inspiration, träning, satsningar eller bara för att träffa er ledare och ge stöd och feedback etc. Mer info hittar ni här.
natverk-img
Nätverk
Reach erbjuder olika nätverk beroende på vad just du eller din grupp är inriktade på. Vi ser styrkan av att finnas i sammanhang med andra som står i samma sak. Mer info hittar ni här.
e-skola-img
E-kurser
Reach erbjuder kontinuerligt olika e-kurser på olika ämnen som rör Reach vision och det som de olika initiativen och grupperna är inne i. Till varje kurs finns begränsat antal platser och kursen sker på länk (googlehangouts) så du kan vara med oavsett var du befinner dig i Sverige, bra va! Mer info hittar ni här.
inspiration-img
Inspiration
På denna sida hittar du massor av inspirerande exempel på personer som tillsammans med Gud fått nå ut med Hans kärlek. Läs och bli inspirerad!
din-ide-bg
Resurspersoner
Från Reach vill vi stötta och hjälpa dig i de idéer och initiativ som du vill ta för att nå ut. Vi finns till hands både inför en uppstart och när ni kommit igång. Mer information hittar ni här.
tshirt dam frigjord
Webshop
Här kan du köpa kläder och skrifter till billigt pris att använda i missionen! Observera att gruppbidraget inte gäller här, det gäller enbart i resursshoppen.

Vill du komma igång?

Vi hjälper dig!