Lediga Tjänster

Sommarjobb: Videoproducent, (juni-aug):

Om tjänsten: Nu finns chansen till ett potentiellt dröm-sommarjobb! Jobba som videoproducent för Reach och åk ut på konferenser, läger och festivaler för att dokumentera och producera videomaterial.

Resschema & jobbtider: Du kommer besöka besöka festivaler och konferenser men också kunna jobba hemifrån med produktion. Jobbet innebär alltså endel resande men också tid framför datorn.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är kreativ, social, teamorienterad, noggrann.

Övrigt: Reach står givetvis för resor och boende under tiden du jobbar. 

Välkommen med din ansökan till hej@reachsverige.se

Administratör & Organisationsutvecklare, 60%

Tillträde: Augusti 2019 eller efter överenskommelse, 60%, Allmän visstidsanställning

Om tjänsten: Just nu rekryterar Reach en administratör & projektledare för riksarbetet på 60%. Som anställd kommer du att ingå i ett team som tillsammans arbetar med organisationen på ett riksplan. I tjänsten ligger både administration och eventuellt projektledning av olika projekt. Arbetet utgår från kontoret i centrala Uppsala. Tillträde till tjänsten sker i augusti 2019 eller enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter: Dina primära arbetsuppgifter rör administrationen kring riksarbetet exempelvis events, resor, resurser, stöd av lokalgrupper, styrelsearbetet, kontakt med myndigheter och bidragsgivare etc. I tjänsten ligger eventuellt även projektledning av olika projekt i organisationen (beroende på vem du är).

Kompetensprofil: Vi ser gärna dig som har tidigare erfarenheter av arbete med administration och/eller arbete inom ideella organisationer, men det är inget måste. Utbildning inom arbetsområdet är ett plus. 

Personliga egenskaper: Vi söker dig som både är administrativt lagd, men också serviceinriktad då du kommer ha mycket kontakt med våra volontärer. Viktiga personliga egenskaper vi värdesätter: engagerad, relationsinriktad, strukturerad,”problemlösare”, organiserad, noggrann, teamorienterad, du gillar att ha många bollar i luften, självgående och positiv. Du delar såklart Reachs vision och värderingar.

Varför Reach?: Reach arbetar med att stötta och uppmuntra lokala utåtriktade initiativ i ungdomsvärlden. I Reach blir du delaktig i ett spännande växande rikstäckande arbete där du på ett konkret sätt får vara med att stödja och uppmuntra olika lokala initiativ och ungdomar som längtar att få nå ut och göra skillnad i ungdomsvärlden på sin ort. Det kan vara Pannkakskyrkor, men också andra former av utåtriktade initiativ.

Ansökan: Välkommen med din ansökan! Passar inte profilen perfekt in på dig, skicka in ansökan ändå! Kanske är du rätt person för tjänsten ändå =) 

Ansökan skickas till samuel@reachsverige.se. Intervjuer sker löpande. Om du har frågor rörande tjänsten kontakta Samuel Lundström, tel; 0735327339.

Mediaansvarig, 30%

Tillträde: Enligt överenskommelse, 30%, Allmän visstidsanställning

Reach söker just nu en mediaansvarig! Nu har du chansen att få jobba med mediaproduktion och stötta upp Reach och den rörelse som finns i landet med just dina kreativa gåvor. Arbetet utgår från Uppsala. Kika in på följande annons och skicka in din ansökan till hej@reachsverige.se. Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. Tillträde från aug 2018, enligt överenskommelse. 

Om tjänsten: Just nu rekryterar Reach en mediaansvarig på upp till 30% (allmän visstidsanställning). Du kommer ingå i ett team som jobbar med organisationen och rörelsen på ett riksplan. Dina primära arbetsuppgifter rör mediaproduktion i olika former. Arbetet utgår från sverigekontoret i Uppsala.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ligger utveckling och administration av hemsidor, layout (profilprodukter, webbmaterial, foldrar, tryckmaterial etc) och videoproduktion (inspelning, redigering etc).

Kompetensprofil: Vi ser dig som har en bredd i kompetens inom mediaproduktion då dina arbetsuppgifter kommer att ingripa arbete med flera olika typer av medier. Du bör ha vana av arbete med program som Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, After Effects etc. Programmeringskunskaper är inget krav men ett stort plus.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är engagerad, kreativ, självgående, initiativrik, noggrann, team-orienterad, social och målinriktad. Du delar såklart Reach vision och värderingar.

Skicka in din ansökan till hej@reachsverige.se. Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

*Vi reserverar oss för ändringar i tjänsterna och eventuella felskrivningar