insamlingskampanjen 2017

Mål: 100 000kr  Nu: 28 005kr

  • 28Tkr insamlat
  • 72Tkr kvar till mål

*Uppdaterat: 21 Dec

dagar kvar

Tack så otroligt mycket, alla som gav! Även om målet inte nåddes så har vi stor nytta av de pengar som kom in.

Reach arbetar brett mot många olika sammanhang och platser för att inspirera, träna och stödja ungdomar att nå sin generation på olika sätt med evangeliet (mer information om Reach hittar du på denna sida).

Månadsgivare:

Fyll i formuläret nedan så postar dig vi information och autogiroblanketter. Du kan också ange om du vill bli stödmedlem (150kr/år).

Månadsgivare (frivilligt månadsbelopp)Stödmedlem (150kr/år)

Stödföretag:

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig om sponsoravtal och olika sätt ni kan vara med att stödja Reach.

Engångsgåva

Swish: 123-1053677

Bankgiro: 5852-6757

Ge en engångsgåva till Reach. Märk din gåva om du har speciella önskemål om vart du vill att stödet ska gå. Mer info om olika arbeten vi driver hittar du längst ner på sidan.

 

 

 

 

Lucka 1:

Sverigetouren

Varje sommar bjuder vi med kristna ungdomar från hela Sverige på missionsresor då vi mitt i ungdomskulturen tillsammans med lokala församlingar når ut runt om i Sverige. I somras hade vi över 80 deltagare med, och i sommar siktar vi på att få med över 100 ungdomar. Märk din gåva med ”Sverigetouren” så går ditt stöd till dit!

Lucka 2:

GO

Till hösten lanserar Reach sin nya teamskola GO. GO kommer bestå både av undervisning och träning, men också sändning. Teamet på GO kommer att sändas över Sverige för att besöka ungdomsgrupper och läger för att uppmuntra, inspirera och träna ungdomar att nå ut. Märk din gåva med ”GO” så går ditt stöd till dit!

Lucka 3:

Teamresopoolen

Teamresopoolen är en pool med ungdomar som blir tränade och sända ut i Sverige för att besöka ungdomsgrupper, läger och konferenser för att peppa, inspirera och träna ungdomar att nå ut. Märk din gåva med ”Teamresopoolen” så går ditt stöd till dit!

Lucka 4:

Biblar

Reach vill hjälpa och stödja alla Pannkakskyrkor och andra grupper med biblar som man kan dela ut till ungdomar man kommer i kontakt med. Hjälp Reach att kunna köpa in biblar som grupperna får tillgång till gratis. Märk din gåva med ”biblar” så går ditt stöd till dit!

Lucka 5:

Traktat

Under 2018 kommer Reach ta fram ett enkelt och snyggt traktat som presenterar den kristna tron. Vi tror att det finns behov av fräscha presentationsmaterial av den kristna tron anpassat för dagens ungdomar som Pannkakskyrkorna och andra utåtriktade initiativ kan ha nytta av. Märk din gåva med ”Traktat” så går ditt stöd till att ta fram traktatet!

Lucka 6:

Resurser

Varje år utvecklar vi vårt stöd till lokala utåtriktade initiativ genom att ta fram resurser av olika slag som de kan ha nytta av i att nå ut. Det kan vara biblar, ”gratis-bön-tejp”, trycksaker, material & litteratur, stekjärn m.m. Märk din gåva med ”Resurser” så går ditt stöd till dit!

Lucka 7:

Lokala satsningar!

Varje år delar Reach ut tusentals kronor till lokala initiativ för att uppmuntra och hjälpa grupper att göra satsningar i sin ort för att nå ut. 2017 hade vi en pott på 15000kr som grupperna kunde söka pengar från. Var med att genom Reach stödja utåtriktade initiativ runt om i Sverige. Märk din gåva ”lokala satsningar” så går din gåva till denna pott!

Lucka 8:

Pionjära projekt och nystarter!

Varje år hjälper Reach många nya lokala initiativ att komma igång. Genom en pott delar också Reach ut medel för att hjälpa initiativ i ett startskede då omkostnaderna kan vara lite större! Vill du också vara med att stimulera och hjälpa nya utåtriktade initiativ som når ungdomar i Sverige med evangeliet? Skicka en gåva till Reach och märk gåvan med ”Pionjära projekt”!

Lucka 9:

Videoresurser!

Just nu håller vi på Reach att ta fram videoresurser som kan komma ungdomsgrupper, Pannkakskyrkor mfl till del för stöd och inspiration för evangelisation. Vill du vara med att stödja framtagningen av detta? Skicka en gåva till Reach och märk den med ”Videoresurser”

Lucka 10:

Bön! 

Under 2018 kommer Reach att lansera ett böneintiativ för ungdomsvärlden i Sverige. Mer information om det kommer – men redan nu kan du vara med att stödja initiativet genom en gåva! Märk gåvan med ”bön” så går din gåva till resurser som kommer att tas fram för detta initiativ!

Lucka 11:

Montring!

Varje år finns Reach på en mängd olika konferenser och läger för att synliggöra Reach och inspirera för visionen om att nå ut med evangeliet i ungdomsvärlden, fånga upp intresse och hjälpa nya initiativ att komma till. Vill du vara med oss att stödja montringen? Skicka en gåva och märk gåvan med ”montring”

Lucka 12:

Ambassadörer!

Under 2017 har Reach anställt tre ambassadörer för att jobba för att inom sin region fånga upp initiativ, sammanhang Reach kan stödja och sprida visionen om att nå ut till ungdomar med evangeliet. Vill du vara med att stödja ambassadörernas arbete? Skicka en gåva och märk gåvan med ”ambassadör”.

Lucka 13:

Lägersatsningar!

Under 2017 besökte Reach flera läger och konferenser för att inspirera och träna ungdomar i evangelisation. Bara under sommaren fanns över 60 ungdomar med på seminarier och över 100 ungdomar deltog i outreachs från lägren. Vill du vara med att stödja Reach i att finnas med på läger för att utifrån det sammanhanget inspirera för evangelisation? Skicka en gåva och märk den med ”läger” så går din gåva dit!

Lucka 14:

Ledare!

Reach stöder kontinuerligt ledare i olika utåtriktade initiativ som nätverket består av. Hjälp oss att hjälpa de som står i spetsen för lokala initiativ med stöd, resurser, material, besök etc etc. Skicak en gåva och märk den med ”ledare” så går din gåva till just detta!